Blogs

Restaurant Hoogheid: het Koninklijk Restaurant van Hoog Soeren

Als u wilt genieten van een heerlijke maaltijd in een koninklijke omgeving, hoeft u niet verder te kijken dan restaurant Hoogheid. Onze gerenommeerde eetgelegenheid ligt in het pittoreske Hoog Soeren en is onderdeel van boutique hotel Oranjeoord. H

Lees meer
Wolvenwelpen gezien op de Veluwe

Wolvenwelpen gezien op de Veluwe

Dat de Veluwe uniek was, wisten wij uiteraard al langer dan vandaag. Maar onlangs heeft er wederom iets bijzonders plaatsgevonden. Voor het eerst sinds de diersoort terug is in Nationaal Park De Hoge Veluwe zijn er wolvenwelpjes geboren.

Lees meer
Boutique hotel op de Veluwe in het bos

Boutique hotel op de Veluwe in het bos

Brengt u graag tijd door in de natuur? Zo ja, dan is de Veluwe de perfecte plek voor u! Dit grote bosgebied in Nederland is een geweldige plek om te wandelen, fietsen en om zelfs paard te rijden. Als u ook nog op zoek bent naar een comfortabele plek om te overnachten, dan hebben wij precies de juiste plek hiervoor.

Lees meer
Julius Jaspers organiseert unieke culinaire avonden met asperges als centraal thema

Julius Jaspers organiseert unieke culinaire avonden: asperges als centraal thema

Van 10 t/m 12 juni 2022 vonden op hotel Oranjeoord een reeks aan unieke culinaire avonden plaats met asperges als centraal thema. Dit asperge-weekend is een samenwerking geweest tussen chefkok Julius Jaspers en Oranjeoord.

Lees meer
Hotel Oranjeoord: Een bijzondere overnachting op de Veluwe

Een bijzondere overnachting op de Veluwe

Als u op zoek bent naar een unieke en bijzondere overnachting op de Veluwe, dan is Hotel Oranjeoord dé perfecte plek voor u. Ons hotel is ligt in de prachtige bossen van Hoog Soeren. Midden in de natuur, midden in het hart van deze bijzondere plek. Of u nu wilt genieten van de rust of er juist op uit wilt om de omgeving te verkennen.

Lees meer
Veluwse fietsdagen 2, 3 en 4 augustus 2022

Veluwse fietsdagen 2, 3 en 4 augustus 2022

Breng een dag door met de fiets in de mooiste dorpen van de Noord-Veluwe tijdens de Veluwse fietsdagen. Verken drie dagen lang één van de mooiste fietsgebieden van het land. Deze route wordt mede mogelijk gemaakt door de VVV en begint bij de VVV-vestiging in Nunspeet. Deze fiets route zal zijn weg vervolgen in plaatsen zoals Elburg, Ermelo, Elspeet, Hulshorst, Putten en Hulshorst.

Lees meer

Wat te doen in Hoog Soeren: de 5 beste tips

In dit artikel geven wij jou 5 tips voor activiteiten om te ondernemen in de omgeving van Hoog Soeren. Zo weet je zeker dat je geen seconde hoeft te vervelen tijdens jouw verblijf in het prachtige Hoog Soeren.

Lees meer
Arrangementen die je bij Oranjeoord kan boeken

Een hotel boeken in Hoog Soeren? Met deze arrangementen kunt u er even tussenuit

Hotel Oranjeoord ligt in een rustige natuuromgeving in de buurt van Hoog Soeren, gemeente Apeldoorn. Hier kunt verschillende arrangementen boeken…

Lees meer

Deze 7 Uitjes In Apeldoorn Mag U Niet Missen!

Uw verblijf in Hotel Oranjeoord is de uitgelezen kans om de stad Apeldoorn en omstreken te verkennen. Ga op pad…

Lees meer