Blogs

Gezelligheid aan tafel tijdens de feestdagen

Kerstbrunch Apeldoorn

Een prachtig versierde kerstboom, lekker eten en winkelstraten vol met mooie lichtjes; kerst komt er weer aan en dat betekent voor veel mensen een tijd van gezelligheid en samenzijn. Echter kan het voor sommigen onder ons best wel een stressvolle en drukke periode zijn waarbij er van alles geregeld moet worden. Om er voor te zorgen dat ook u kunt genieten van de kerstdagen dit jaar samen met uw partner of gezin, bieden wij u daarom de kerstbrunch Apeldoorn aan.

Lees meer
Wat is er te doen met kerst in Apeldoorn?

Wat is er te doen met Kerst in Apeldoorn?

Er gaat niets boven een gezellige kerstvakantie doorgebracht in de natuur onder het genot van een kampvuur! Vier daarom de feestdagen samen met ons in Hotel Oranjeoord en verken alles wat Apeldoorn te bieden heeft in deze speciale tijd van het jaar. Wat is er dan te doen met Kerst in Apeldoorn, vraagt u zichzelf waarschijnlijk af? Van klassieke kerstmarkten waar uw unieke cadeaus voor geliefden kunt vinden tot aan winterwonderland-activiteiten zoals het Wintercircus, wandelingen op de Veluwe en nog veel meer. Beleef de feestdagen in de omgeving Apeldoorn en boek voor een onvergetelijk verblijf bij hotel Oranjeoord.

Lees meer

Personeelsuitje Apeldoorn

Bent u op zoek naar de perfecte plek om samen met uw personeel een uitje te maken in de buurt van Apeldoorn? Zoek niet verder dan Hotel Oranjeoord. Ons hotel ligt in het hart van de Veluwe en is omgeven door prachtige natuur. Onze unieke locatie biedt tal van activiteiten en voorzieningen, die ieder personeelsuitje onvergetelijk maken. Of het nu gaat om een avondje teambuilding-activiteiten, een barbecue workshop of het volledige pakket, de medewerkers van Oranjeoord kunnen u ondersteunen door het perfecte uitje voor uw collega’s samen te stellen. We bieden een scala aan buitenactiviteiten aan voor elke smaak en elk budget.

Lees meer
Unieke vergaderlocatie en buitenlocaties 4

Unieke vergaderlocatie en buitenlocaties

Zoekt u een unieke vergaderlocatie waar u na afloop van een meeting heerlijk kunt ontspannen in de prachtige Veluwse bossen? Dan bent u bij hotel Oranjeoord aan het juiste adres. Ons boutique hotel ligt in het authentieke dorp Hoog Soeren, vlakbij Apeldoorn. Op ons buitenterrein kunt u na een lange bespreking genieten van een drankje of een burger van Smokey Basterds. Bovendien doet Oranjeoord er alles aan om zowel u als uw genodigden van alle gemakken te voorzien. Dat klinkt goed, toch?

Lees meer
spirit-of-winter-oranjeoord

Bezoek de Spirit of Winter Fair tijdens uw verblijf bij hotel Oranjeoord

De winter komt eraan! Dat betekent dat de Spirit of Winter Fair weer in Apeldoorn te vinden is. Van 16 tot en met 20 november 2022 kunt u hier terecht voor de meest prachtige kerstproducten die u maar kunt bedenken. Bovendien kunt u hier heerlijk buiten eten en drinken buiten. Mocht u dat te koud vinden, nodigen wij u graag uit voor een dinner in ons restaurant de Hoogheid. Wij van boutiquehotel Oranjeoord nodigen u graag van harte uit om dit evenement te bezoeken!

Lees meer
Conference room

Uw bedrijfsevent in Apeldoorn bij hotel Oranjeoord

Organiseert u binnenkort een bedrijfsevenement in- of rond Apeldoorn? In dat geval stellen wij graag ons hotel Oranjeoord tot uw beschikking, dé perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement. Niet alleen biedt ons hotel vele mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsevenement, maar ook de omliggende omgeving is prachtig. Wij stellen onze locatie wekelijks beschikbaar voor diverse bedrijfsevenementen, maar ook particuliere evenementen zoals bruiloften en onze eigen wildavonden.

Lees meer
Horeca Vacatures Apeldoorn - Ontdek je carrièremogelijkheden bij Hotel Oranjeoord

Ontdek je carrièremogelijkheden bij Hotel Oranjeoord

Als je momenteel op zoek bent naar een baan in de horeca in/rondom Apeldoorn, is hotel Oranjeoord dé perfecte plek om je zoektocht te beginnen. Wij zijn gevestigd in Hoog Soeren, op enkele minuten afstand van Apeldoorn. Ons boutique hotel en het naastgelegen restaurant de Hoogheid zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Lees meer
Wildavonden Oranjeoord 4

Beleef een onvergetelijke avond tijdens één van onze Wildavonden op Oranjeoord

Houdt u ervan om tijd in de wilde natuur door te brengen en nieuwe dingen uit te proberen? Dan is een Wildavond bij Oranjeoord vast iets voor u. Tijdens deze avonden laten we onze gasten kennismaken met heerlijke wildgerechten bereid door onze professionele koks. Ook laten we zien hoe een jager met een hond het wild vangt, hoe deze vervolgens worden gevild en worden verwerkt in verrukkelijke gerechten.

Lees meer
Wildavonden Oranjeoord 1

Lunchen in Hoog Soeren, welkom bij restaurant Hoogheid

Wij zijn open voor lunch; welkom bij Restaurant Hoogheid in het pittoreske dorpje Hoog Soeren. Ons restaurant is gelegen in het hart van de Veluwe, grenzend aan hotel Oranjeoord. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch in een prachtige omgeving midden in de natuur. Of u nu terugkomt van een fiets- of wandeltocht, of gewoon lekker wilt ontspannen en eten. Wat de gelegenheid ook is, wij nodigen u van harte uit om bij ons te komen lunchen in restaurant Hoogheid.

Lees meer
Op zoek naar een Bed en Breakfast in Hoog Soeren

Op zoek naar een Bed en Breakfast in Hoog Soeren?

Overweeg dan Oranjeoord, ons authentieke hotel midden in de prachtige Veluwse natuur. Hoewel we niet te definiëren zijn als een standaard bed and breakfast, zullen we ongetwijfeld aan deze verwachtingen voldoen. Wij bieden alle voorzieningen van een hotel aan, maar met de persoonlijke touch van een bed and breakfast. Ons prachtige boutique hotel in Hoog Soeren ligt midden in het Veluwse natuurgebied en biedt onze gasten een prachtig uitzicht op de omringende bossen. De Veluwe is daarmee de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van het Nederlandse platteland.

Lees meer