Blogs

Wildavonden Oranjeoord 4

Beleef een onvergetelijke avond tijdens één van onze Wildavonden op Oranjeoord

Houdt u ervan om tijd in de wilde natuur door te brengen en nieuwe dingen uit te proberen? Dan is een Wildavond bij Oranjeoord vast iets voor u. Tijdens deze avonden laten we onze gasten kennismaken met heerlijke wildgerechten bereid door onze professionele koks. Ook laten we zien hoe een jager met een hond het wild vangt, hoe deze vervolgens worden gevild en worden verwerkt in verrukkelijke gerechten.

Lees meer
Lunchen in Hoog Soeren, welkom bij restaurant Hoogheid

Lunchen in Hoog Soeren, welkom bij restaurant Hoogheid

Wij zijn open voor lunch; welkom bij Restaurant Hoogheid in het pittoreske dorpje Hoog Soeren. Ons restaurant is gelegen in het hart van de Veluwe, grenzend aan hotel Oranjeoord. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch in een prachtige omgeving midden in de natuur. Of u nu terugkomt van een fiets- of wandeltocht, of gewoon lekker wilt ontspannen en eten. Wat de gelegenheid ook is, wij nodigen u van harte uit om bij ons te komen lunchen in restaurant Hoogheid.

Lees meer
Op zoek naar een Bed en Breakfast in Hoog Soeren

Op zoek naar een Bed en Breakfast in Hoog Soeren?

Overweeg dan Oranjeoord, ons authentieke hotel midden in de prachtige Veluwse natuur. Hoewel we niet te definiëren zijn als een standaard bed and breakfast, zullen we ongetwijfeld aan deze verwachtingen voldoen. Wij bieden alle voorzieningen van een hotel aan, maar met de persoonlijke touch van een bed and breakfast. Ons prachtige boutique hotel in Hoog Soeren ligt midden in het Veluwse natuurgebied en biedt onze gasten een prachtig uitzicht op de omringende bossen. De Veluwe is daarmee de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van het Nederlandse platteland.

Lees meer
Boutique Hotel Hoog Soeren

Boutique hotel Hoog Soeren

Als u op zoek bent naar een boutique hotel in Nederland, dan is Hotel Oranjeoord zeker het overwegen waard. Ons intieme hotel ligt in een rustige natuurlijke omgeving bij Hoog Soeren, gemeente Apeldoorn, en biedt de gasten een unieke ervaring. Maar een boutique hotel, wat betekent dat precies?

Lees meer
Vergaderen in de buitenlucht

Bijzondere vergaderlocatie op de Veluwe | Hotel Oranjeoord

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe? Kom dan eens langs bij hotel Oranjeoord! Onze unieke ligging tussen…

Lees meer

Restaurant Hoogheid: het Koninklijk Restaurant van Hoog Soeren

Als u wilt genieten van een heerlijke maaltijd in een koninklijke omgeving, hoeft u niet verder te kijken dan restaurant Hoogheid. Onze gerenommeerde eetgelegenheid ligt in het pittoreske Hoog Soeren en is onderdeel van boutique hotel Oranjeoord. H

Lees meer
Wolvenwelpen gezien op de Veluwe

Wolvenwelpen gezien op de Veluwe

Dat de Veluwe uniek was, wisten wij uiteraard al langer dan vandaag. Maar onlangs heeft er wederom iets bijzonders plaatsgevonden. Voor het eerst sinds de diersoort terug is in Nationaal Park De Hoge Veluwe zijn er wolvenwelpjes geboren.

Lees meer
Boutique hotel op de Veluwe in het bos

Boutique hotel op de Veluwe in het bos

Brengt u graag tijd door in de natuur? Zo ja, dan is de Veluwe de perfecte plek voor u! Dit grote bosgebied in Nederland is een geweldige plek om te wandelen, fietsen en om zelfs paard te rijden. Als u ook nog op zoek bent naar een comfortabele plek om te overnachten, dan hebben wij precies de juiste plek hiervoor.

Lees meer
Julius Jaspers organiseert unieke culinaire avonden met asperges als centraal thema

Julius Jaspers organiseert unieke culinaire avonden: asperges als centraal thema

Van 10 t/m 12 juni 2022 vonden op hotel Oranjeoord een reeks aan unieke culinaire avonden plaats met asperges als centraal thema. Dit asperge-weekend is een samenwerking geweest tussen chefkok Julius Jaspers en Oranjeoord.

Lees meer
Hotel Oranjeoord: Een bijzondere overnachting op de Veluwe

Een bijzondere overnachting op de Veluwe

Als u op zoek bent naar een unieke en bijzondere overnachting op de Veluwe, dan is Hotel Oranjeoord dé perfecte plek voor u. Ons hotel is ligt in de prachtige bossen van Hoog Soeren. Midden in de natuur, midden in het hart van deze bijzondere plek. Of u nu wilt genieten van de rust of er juist op uit wilt om de omgeving te verkennen.

Lees meer