Lunchen in Hoog Soeren, welkom bij restaurant Hoogheid

Wij zijn open voor lunch; welkom bij Restaurant Hoogheid in het pittoreske dorpje Hoog Soeren. Ons restaurant is gelegen in het hart van de Veluwe, grenzend aan hotel Oranjeoord. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch in een prachtige omgeving midden in de natuur. Of u nu terugkomt van een fiets- of wandeltocht, of gewoon lekker wilt ontspannen en eten. Wat de gelegenheid ook is, wij nodigen u van harte uit om bij ons te komen lunchen in restaurant Hoogheid.

Lunchen in de natuur van Hoog Soeren

Hoog Soeren ligt prachtig gelegen midden in de Veluwe. Wanneer u uw ogen sluit hoort u enkel het geluid van de natuur. Een ware oase van rust. Daarmee is ons restaurant Hoogheid dé ideale plek om te lunchen in Hoog Soeren. Zowel voor de makkelijke eters als de puristen, onze culinaire chef bereiden dagelijks de lekkerste lunchen voor onze gasten.

Wat dacht u van een overheerlijke pompoen salade of een broodje carpaccio, maar dan net wat extravaganter dan u gewend bent? Onze gerechten zijn vers, makkelijk en voor sommigen aangenaam verrassend. Ons restaurant bevindt zich dichtbij de meest gebruikelijke fietspaden en wandelroutes, waardoor u nooit ver hoeft af te wijken hiervan. Kortom, de perfecte plek om te lunchen in Hoog Soeren.

Restaurant De Hoogheid heeft een gemiddelde score van 8.6 (meer dan 10.000 reviews)

Menukaart Lunch Hoog Soeren

Op onze menukaart vindt u een ruime keuze aan lunchgerechten. Onze keuken bereidt dagelijks alle lunchgerechten vers voor. Wij hebben een driegangen lunchmenu en diverse à la carte gerechten. U kunt ook een lichte lunch of snacks bestellen, zoals sandwiches, salades en soep.

Ons restaurant heeft een gezellige uitstraling met een open keuken achter het restaurant. Ons team staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen over onze menukaart. Wij kijken tot ziens in ons restaurant!

Reserveren voor de lunch

Als u wilt reserveren, kunt u ons bellen op +31 (0) 55 – 519 1227 of een mail sturen naar info@oranjeoord.nl met de datum en tijd dat u graag wilt aanschuiven voor de lunch.

Wij hopen u snel te zien!