Business

Vergaderen op de Veluwe

Vergaderen in Hotel Oranjeoord

Net buiten het monumentendorp Hoog Soeren, gemeente Apeldoorn, vindt u Hotel Oranjeoord. De unieke ligging tussen de bomen van natuurreservaat ‘De Kroondomeinen’ en op enkele kilometers afstand van Apeldoorn, maakt Hotel Oranjeoord een inspirerende locatie voor Business. Bent u op zoek naar een locatie in Apeldoorn voor een vergadering, receptie, training of teamevent? Wij nodigen u graag uit om een van onze vergaderruimtes te gebruiken.

Vergaderarrangement

Wilt u blijven overnachten na een zakelijk event? Geen probleem. Met een van onze vergaderarrangementen kunt u overnachten in Hotel Oranjeoord. Na een drukke dag kunt u heerlijk ontspannen in de serre, lounge/bar of op het terras. Wilt u graag de omgeving van Hoog Soeren ontdekken? Dan hoeft u slechts het hotel uit te lopen voor een verfrissende wandeling. Ons team nodigt u van harte uit om het zakelijke van een vergadering af te wisselen met een ontspannende activiteit in de natuur of een smaakvol diner in ons restaurant of lounge/bar.

Vergaderen in de buitenlucht
Heerlijk vergaderen in de buitenlucht

Congres Stad Apeldoorn

Hotel Oranjeoord maakt deel uit van Congres Stad Apeldoorn. Dit is een samenwerking met diverse locaties in Apeldoorn waardoor er grote congressen en evenementen gehost kunnen worden in Apeldoorn. Mocht u op zoek zijn naar een locatie voor het organiseren van een congres in Apeldoorn, dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.

Hotel Oranjeoord beschikt over 7 multifunctionele vergaderruimtes, afhankelijk van uw wensen en het aantal bezoekers. Alle ruimtes zijn exclusief te huur. Daarbij is er rondom het pand voldoende parkeergelegenheid.