Evenementen

Bekijk onze verschillende evenementen:

Lentekriebels

Lentekriebels arrangement

Lentekriebels hebben wij in een ander jasje gestoken. Net zo lekker en gezellig, maar toch weer wat uitdagender! U gaat met een strippenkaart met 5 gerechten langs alles BBQ’s en besteld zelf wat u lekker vind, en als u een gerecht nogmaals wilt, dan kan dat natuurlijk ook.
 
Een stoere buitenkeuken en buitenlocatie die u nog niet van ons kent, een festival gevoel, maar dan stoer, sfeervol en zoals u lentekriebels kent. En nog meer BBQ’s!
 
Wij bereiden minimaal 12 verschillende gerechten van onze buitenkeukens en fire pits, culinair en een diversiteit aan groenten, vis en vlees allemaal duurzaam en uit het seizoen.
U kunt zelf uw eigen 5 gangen menu samenstellen doormiddel van een strippen kaart en u kunt genieten van bijpassende wijnen, bieren, alcoholvrije cocktails, frisdranken en tafelwater.

Wildavonden 2022/2023

Onze oude en vertrouwde wildavonden in een letterlijk nieuw jasje!

Dit jaar hebben wij een prachtige nieuwe buitenlocatie met nieuwe buitenactiviteiten. Wij ontvangen u buiten met een heerlijke wintercocktail, daarbij serveren wij in onze buitenlocatie 2 culinaire gerechten.

Onze jagers zijn aanwezig net zoals onze slager, de Smokey Basterd’s en nieuwe gezichten die we nog even voor ons houden!

BBQ workshops

Bbq workshops (door Smokey Basterds)

Workshops individueel of met groepen:
Om te beginnen met onze workshops. Deze zijn werkelijk uniek. Wij maken er een leerzame dag van, gezellig, geen verplichtingen en de mogelijkheid de taken en gerechten voor je rekening te nemen die jezelf graag wilt leren.

Onze workshops zijn op maat te maken en worden vaak ingezet als teambuilding event, personeelsuitje, clientevent, klantenbinding en uitjes voor familie en vrienden.

Asperge Weekend met Julius Jaspers

Julius Jaspers Asperge weekend hotel Oranjeoord

Aspergeweekend met Julius Jaspers

Asperges op het land! 10, 11 & 12 juni 2023

Voor het eerst organiseren wij een asperge boerderij weekend! Dit doen we samen met Julius Jaspers.
Op zaterdag en zondag kunt u reserveren voor zowel de lunch als het diner. Op vrijdag serveren wij alleen een asperge diner.

Kookworkshops

Wat vele niet weten is dat wij beschikken over heel veel keukens en kookmogelijkheden, van BBQ’s tot buitenkeukens, en open keukens.

Onze locatie leent zich geweldig voor kookclubs, kookworkshops, chocolade workshops en meer. Wil je een keer lekker en gezellig gaan koken met uw eigen kookclub of een gezellige groep familie, vrienden of kookgekken informeer naar onze mogelijkheden.

Trouwen op de Veluwe

Trouwen op de Veluwe Hotel Oranjeoord

Hotel Oranjeoord is een prachtige trouwlocatie gelegen op het mooiste plekje van de Veluwe namelijk Hoog Soeren.

Ons Hotel is een officiële trouwlocatie en u kunt bij ons binnen maar ook buiten trouwen op de Veluwe nabij Apeldoorn.