Restaurant

Culinair genieten in Hoog Soeren

In Hotel Oranjeoord kunt u terecht voor hoogstaande culinaire gerechten. Het restaurant en de brasserie van Hotel Oranjeoord zijn beide gevestigd in ons hotel in de natuur bij Hoog Soeren.

Zo kunt u na een wandeling in de natuur gelijk aanschuiven aan tafel voor een heerlijk drie- of viergangendiner.

Bovendien werken onze chef-koks elk seizoen met lokale ingrediënten uit Apeldoorn en omstreken om onze gasten nieuwe gastronomische verrassingen te presenteren. 

Het restaurant heeft een gemiddelde score van 8.6 (meer dan 10.000 reviews)

Culinair arrangement Hoog Soeren

Ook kunt u bij Hotel Oranjeoord terecht voor verschillende culinaire arrangementen. Combineer een rustgevende overnachting in het hotel met een driegangendiner of Wildavond in ons restaurant voor een gastronomische totaalbeleving.

In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt op u te wachten waarna u even later de omgeving van Hoog Soeren, Apeldoorn, kunt ontdekken.  

“De wildavond bij Hotel Oranjeoord is een geweldige belevenis!”

Wildavond

Wildavond Hotel Oranjeoord

Bent u een liefhebber van wild? Schuif dan eens aan bij een van onze befaamde wildavonden. Tijdens deze avond wordt u zowel buiten evenals binnen in ons restaurant in Hoog Soeren ontvangen in een echte wildbeleving en kunt u verschillende culinaire wildhapjes proeven. Aansluitend serveren wij aan tafel een culinair viergangendiner met complimenterende dranken zoals wijn en bier.