Wat is er te doen met Kerst in Apeldoorn?

Er gaat niets boven een gezellige kerstvakantie doorgebracht in de natuur onder het genot van een kampvuur! Vier daarom de feestdagen samen met ons in Hotel Oranjeoord en verken alles wat Apeldoorn te bieden heeft in deze speciale tijd van het jaar.

Wat is er dan te doen met Kerst in Apeldoorn, vraagt u zichzelf waarschijnlijk af? Van klassieke kerstmarkten waar uw unieke cadeaus voor geliefden kunt vinden tot aan winterwonderland-activiteiten zoals het Wintercircus, wandelingen op de Veluwe en nog veel meer. Beleef de feestdagen in de omgeving Apeldoorn en boek voor een onvergetelijk verblijf bij hotel Oranjeoord.

Wat te doen met kerst in Apeldoorn?

Vier komend Kerstmis in de omgeving van Apeldoorn en maak er een vakantie van om nooit te vergeten! Van feestelijke activiteiten zoals een bezoek aan Paleis Het Loo tot het bezoeken van de kerstmarkten. Of ontsnap voor een ontspannen uitje in de natuur. Hotel Oranjeoord ligt midden in het Veluwse bos en biedt u een rustige omgeving en tevens het perfecte decor voor een onvergetelijke kerst.

Beleef Kerst bij Hotel Oranjeoord

Boek ons speciale kerstarrangement en geniet van de feestdagen bij ons hier in Hotel Oranjeoord. Hier kunt u zichzelf overgeven aan klassieke winteractiviteiten, maar ook overdag genieten van een wandeling door het bos en tijdens zonsondergangen de prachtige landschappen van Apeldoorn bewonderen. Na een volle dag vol avontuur kunt u zich heerlijk terugtrekken bij de open haard of buiten bij het open vuur.

Hier zult u vast en zeker één van de Smokey Basterds aantreffen, die gespecialiseerd zijn als het op de barbecue aankomt. Zij zorgen voor een heerlijk diner waar u samen met uw familie en vrienden van kunt genieten.

Restaurant de Hoogheid

Liever binnen dineren? Geniet van een heerlijk diner in ons restaurant de Hoogheid. Rondom de Kerstperiode bereiden onze chefs de meest heerlijke winterse gerechten voor de gasten van Oranjeoord. Dus of u nu op zoek bent naar een avontuur of simpelweg wilt ontspannen, Oranjeoord heet u van harte welkom in ons boutique hotel gelegen in Hoog Soeren.

Vier kerst in Apeldoorn bij Oranjeoord

Maak deze kerst magisch en boek uw verblijf vandaag nog! Zorg ervoor dat u alles ontdekt wat Apeldoorn te bieden heeft en beleef een onvergetelijke kerst tijdens uw verblijf in Hotel Oranjeoord. We kijken ernaar uit u hier binnenkort te mogen verwelkomen.

Klik op de knop hieronder om onze arrangementen rondom de Kerstperiode te bekijken. Fijne feestdagen!