Op zoek naar een Bed en Breakfast in Hoog Soeren?

Overweeg dan Oranjeoord, ons authentieke hotel midden in de prachtige Veluwse natuur. Hoewel we niet te definiëren zijn als een standaard bed and breakfast, zullen we ongetwijfeld aan deze verwachtingen voldoen. Wij bieden alle voorzieningen van een hotel aan, maar met de persoonlijke touch van een bed and breakfast. Ons prachtige boutique hotel in Hoog Soeren ligt midden in het Veluwse natuurgebied en biedt onze gasten een prachtig uitzicht op de omringende bossen. De Veluwe is daarmee de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van het Nederlandse platteland.

Wat is een Bed en Breakfast?

Mocht u nog nooit het gelijknamige programma hebben gezien op de publieke omroep, vertellen wij graag wat een break en breakfast inhoudt.

Van oudsher was een bed and breakfast een vorm van logies, waarbij de gasten werden ontvangen in het huis van de gastheer. De gastheer bood hen een slaapplaats en ’s morgens een ontbijt. Vandaar de naam bed en breakfast. Tegenwoordig is de term bed and breakfast echter synoniem geworden voor kleine en intieme accommodaties.

Bed en Breakfast Hoog Soeren

Wat te doen in Hoog Soeren

In Hoog Soeren is er veel te doen. Na een bijzondere overnachting op de Veluwe kunt u dagelijks een fietstocht inplannen, een prachtig wandeling maken of één van de vele attracties rondom Hoog Soeren (zoals in Apeldoorn) bezoeken. In onze blog ‘wat te doen in Hoog Soeren: de 5 beste tips’ kan de beste tips volgens Oranjeoord hiervoor teruglezen.

Wat kunt u verwachten van Oranjeoord?

Wanneer u een kamer bij Oranjeoord boekt, kunt u dezelfde warme ontvangst en persoonlijke service verwachten als in een bed and breakfast. Zie het als dé bed en breakfast Hoog Soeren-variant. Wij zullen ons best doen om uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

Daarnaast zijn wij geven u graag insider tips over Hoog Soeren en de Veluwe. Wist u bijvoorbeeld dat Oranjeoord aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom ligt? En dat dit park één van de mooiste natuurgebieden van Nederland is?

Bed en Breakfast Oranjeoord

Bed en Breakfast Hoog Soeren

Kortom, bent u op zoek naar een bed en breakfast in Hoog Soeren hopen wij u graag te mogen ontvangen. Ons boutique hotel is door meer dan 1000+ gasten beoordeeld met een 8,7. Wij bieden alle voorzieningen van een hotel met het karakter van een authentieke bed and breakfast. Onze locatie midden op de Veluwe maakt het de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van het Nederlandse platteland. Boek nu uw verblijf bij Oranjeoord en ontdek onze kamers.

Wilt u meer weten over ons hotel of heeft u andere vragen?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!