Werken bij Oranjeoord

Werken bij Hotel Oranjeoord? Dit jouw kans!

Ben jij toe aan uitdaging en op zoek naar een nieuw (horeca) avontuur? Dan is het hoog tijd om elkaar te ontmoeten, want bij hotel Oranjeoord en restaurant Hoogheid zijn we op zoek naar nieuw horecatalent. Talenten die willen leren van de allerbesten in het vak!

Momenteel is hotel Oranjeoord en restaurant Hoogheid op zoek naar een nieuwe:

 • Restaurantmanager;
 • Chefkok;
 • Sous-Chef;
 • Ontbijtmedewerker(s);
 • Spoelkeukenmedewerker(s);
 • Housekeeping.

Waarom werken bij Oranjeoord

In de prachtige bossen van Hoog Soeren (Apeldoorn) bevindt zich ons boutique hotel Oranjeoord. Gezamenlijk met restaurant de Hoogheid, is dit dé plek voor culinair talent om zichzelf te ontwikkelen.

Bij ons staat altijd de gast en de kwaliteit van onze service en gerechten voorop. Dit kan enkel worden bereikt door middel van een (grote) teaminspanning. Onze gemotiveerde en gepassioneerde collega’s maken daarmee het verschil.

Als jij ook wilt helpen de gastvrijheid van de toekomst vorm te geven, maken we graag kennis met je.


”Al geruime tijd ben ik met veel plezier aan het werk in het restaurant van Hotel Oranjeoord. Naast dat ik veel plezier heb in mijn werk, heb ik het ook leuk met mijn collega’s! Iedere dag zetten we samen onze schouders eronder, dat maakt werken bij Oranjeoord zo fijn voor mij!’’-Bernadette


Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn op zoek naar talent die hun eigen potentie op het gebied van horeca willen ontdekken. Met deze gedachte zijn wij iedere dag bezig om de allerbeste service en kwaliteit na te streven voor onze gasten. Hieronder tref je een opsomming aan wat jij bij Oranjeoord kan verwachten wanneer je bij ons aan de slag gaat:

 • Een jong, hect en ambitieus team;
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Diversiteit (bijvoorbeeld restaurant, zakelijke diners, events en BBQ-workshops);
 • Professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden onder begeleiding van ervaren chefs.
De BBQ-workshops van Smokey Basterds vinden regelmatig plaats op Hotel Oranjeoord

Verschillende vacatures

Zoals eerder benoemd op deze pagina zijn wij op zoek naar horeca talent in de breedste zin.

Bekijk hieronder de verschillende vacatures die Oranjeoord momenteel aanbiedt.

Vacature Restaurantmanager

Als restaurantmanager bij hotel Oranjeoord heb je een breed afwisselende baan. Wij hebben namelijk niet alleen twee restaurants, maar organiseren ook bruiloften, feesten en vergaderingen.

Wij onderscheiden ons door onze gasten te verrassen met BBQ-masterclasses, kookworkshops, BBQ evenementen, foodtruck events, onze Wildavonden, kerst- en paasbrunches en ga zo maar door. Zie jij jezelf al onze restaurants en events leiden? Dan is de vacature restaurantmanager ongetwijfeld iets voor jou.

Vacature Bediening

In de bediening van hotel Oranjeoord en restaurant de Hoogheid ben jij het gezicht van ons bedrijf. Je staat in direct contact met de gasten en zorgt ervoor dat deze een onvergetelijke tijd beleven tijdens hun verblijf. Je houdt ervan om mensen in de watten te leggen en ze een fijne dag/avond te bezorgen.

Ben jij een servicegericht persoon en wil je werken in een jong en ambitieus team, dan is onze vacature bediening wellicht iets voor jou.

Vacature Chefkok & Sous Chef

Heb je een passie voor koken en wil je je vaardigheden verder ontwikkelen onder begeleiding van culinaire experts? In dat geval is onze vacature chefkok & Sous Chef de (perfecte) volgende stap in jouw carrière.

Wij zijn op zoek naar koks van alle niveaus, van chefkok(s) tot aan Sous Chef. In ons hotel worden zeer regelmatig events georganiseerd, zo ook dit event in samenwerking met Julius Jaspers.

Overige vacatures

Naast de bovengenoemde vacatures zoeken wij ook nog ander personeel voor ons boutique hotel en restaurant, namelijk:

Kom werken bij Oranjeoord

Ben je geïnteresseerd en hebben wij jou kunnen enthousiasmeren voor één van onze vacatures? Dan komen wij graag in contact met jou!

Je kan onze Operationeel Manager Ferry bereiken door hem te bellen op 06 52 02 11 43 of door simpelweg een mail te sturen naar ferry@oranjeoord.nl. Graag horen wij voor welke functie jij wilt solliciteren.

Hopelijk zien wij elkaar snel in hotel Oranjeoord en/of restaurant Hoogheid.

-Team Oranjeoord & Hoogheid