Bijzondere vergaderlocatie op de Veluwe | Hotel Oranjeoord

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe? Kom dan eens langs bij hotel Oranjeoord! Onze unieke ligging tussen de bomen van natuurgebied ‘De Kroondomeinen’ maakt Hotel Oranjeoord tot een inspirerende locatie voor bedrijven. Ons hotel is tevens enkele kilometers verwijderd van het stadscentrum van Apeldoorn. Daarmee bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie op de Veluwe.

Vergaderlocaties Oranjeoord

Wij bieder diverse soorten vergaderzalen aan voor elke behoefte. Onze standaard vergaderzaal is geschikt voor maximaal 20 personen. Deze zaal heeft uitzicht over de Veluwe en is voorzien van de nieuwste technologieën. We hebben ook een boardroom, die ideaal is voor presentaties of andere evenementen. Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 40 personen.

Vergaderen en overnachten Veluwe

Als u van buiten de stad komt, bieden wij u de mogelijkheid om in ons hotel te overnachten. U kunt ook gebruik maken van onze restaurant- en barfaciliteiten. Wij helpen u graag bij het plannen van uw vergadering of evenement. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie!

Waarom zou u kiezen voor Hotel Oranjeoord?

– Uniek locatie op de Veluwe

– Diverse vergaderzalen

– Uitstekende faciliteiten

– Professionele dienstverlening

– Hulp bij het plannen van uw evenement

Vergadserlocatie Veluw

Dus als u op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie op de Veluwe, dan bent u bij Hotel Oranjeoord aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het plannen van uw evenement. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Junior Suite

Vergaderarrangementen

Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan. Van 4 uurs vergaderingen tot 32 uur vergaderarrangementen. In deze vergaderarrangementen zitten de volgende zaken inbegrepen:

Zo kunnen wij onze zalen in verschillende vergaderopstellingen inrichten. Dit zijn onze meest veel voorkomende vergaderopstellingen:

  • Theateropstelling.
  • Carré opstelling.
  • U-vorm opstelling.
  • Blokopstelling.
  • Schoolopstelling.
  • Theateropstelling.
  • Staand vergaderen.
Vergaderopstellingen

Buiten vergaderen

Het is ook mogelijk om buiten te vergaderen bij een kampvuur of een BBQpit. Waarbij het ook mogelijk is om uw vergadering af te sluiten met een BBQ workshop. Dit is een mooi onderdeel van de teambuilding om nader tot elkaar te komen.

Buiten vergaderen rond de firepit